Muziek op Schoot en de Corona regels

17 sep 2021

Goed nieuws!

Vorige week was er weer een persconferentie over de huidige en toekomstige Corona regels. Deze nieuw aanpassingen hebben invloed op de wijze waarop ik mijn lessen ga geven. Gelukkig zijn het dit keer vooral positieve wijzigingen!

Zoals jullie van mij gewend zijn houd ik mij zo goed mogelijk aan de wensen en eisen van de huidige regels. 

Voor de komende cursussen betekent dat het volgende:

  • We hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden per 25 september. De kussens en matjes mogen dus dichterbij elkaar komen te liggen. Dat kan betekenen dat we als vanouds in een kleinere kring komen te zitten. Ik kan me ook voorstellen dat sommigen van jullie iets meer tijd nodig hebben om hier weer aan te wennen, daarom zal ik met jullie zoeken naar een fijne balans voor de kring. Het staat je vrij om afstand te bewaren als dat voor jou fijner aanvoelt.
  • Bij klachten blijft de volwassene thuis. Je mag vervanging regelen in de vorm van oma/opa/tante etc.
  • De kinderen hoefden al geen afstand te houden, en dat blijft natuurlijk zo. Een kind mag met een kleine verkoudheid ook gewoon naar de les komen. Met koorts of een hele heftige luchtweginfectie is het denk ik sowieso verstandiger om gewoon lekker thuis uit te zieken.
  • Een coronatoegangsbewijs is NIET nodig. Je hoeft dus geen QR code te laten zien en iedereen is welkom.

Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten en stuur mij een mailtje!

Lieve groet Inge