We mogen weer! – Muziek op Schoot

Jaaaaaa! Eindelijk kwam daar gisteren het verwachte bericht dat we weer verder mogen gaan met de lessen. Gelukkig maar! Dus de herfstcursus Muziek op Schoot wordt langzamerhand steeds meer een Decembercursus maar dat mag de pret niet drukken.

De regels binnen de lessen zijn weer al voorheen. De volwassenen doen een mondkapje op bij het betreden van de openbare binnenruimte, deze mag af in de lesruimte op het matje. De volwassenen houden onderling 1,5 meter afstand. Voor de kinderen is dit geen verplichting, en ik heb gemerkt dat wij als volwassenen goed rekening houden met de wensen van anderen als het gaan om nabijheid van de kinderen van een ander. Ik ben heel blij met hoe respectvol dit gaat.

Er is helaas een kleine wijziging ten opzichte van de vorige lessen. Er is nu wel een verbod om samen zingen. Men is er nog niet van overtuigd dat zingen geen risico’s met zich mee brengt en de overheid heeft daarom besloten zingen met maximaal twee volwassen (op voldoende afstand) toe te staan. Dat betekent dus helaas dat ik u moet vragen om in de komende lessen niet meer mee te zingen. Dat is jammer voor de sfeer, gelukkig heb ik al genoeg ideeën om er toch voor te zorgen dat we allemaal betrokken blijven bij de liedjes, de activiteit en vooral bij jouw eigen kindje. Want daar kom je voor ;-).

Zolang de maatregelen blijven zoals ze nu zijn, kunnen we de cursus  Muziek op Schoot gelukkig nog helemaal afmaken. En ben ik voornemens om gewoon in januari weer aan nieuwe groepen te beginnen voor een heerlijke winterserie. Sterker nog, de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Dus wil je ook dan meedoen? Geef je op!

Ik wens jullie alle gezondheid van de wereld toe, en ik hoop jullie snel te zien.

Liefs Inge

Geef een reactie

Your email will not be published. Name and Email fields are required.