Start cursus Klap eens in je handjes – Voorjaar 2018

Een goede start van 2018!

Na het succes en alle gezelligheid van de afgelopen cursus ga ik in het nieuwe jaar ook weer verder met lessen voor de allerkleinsten!

Vriendjes en vriendinnetjesles

We openen 2018 met een gezellige vriendjes en vriendinnetjes les op 5 januari. Alle leerlingen mogen vriendjes, vriendinnetjes en oudere broers en zussen meenemen. Heb je nog geen lessen gevolgd en wil je een keer ervaren hoe leuk het kan zijn, dan ben je deze les ook van harte welkom!

Doordat het op deze lessen drukker kan zijn dan op een normale cursus (maximaal 10 kinderen) zal de les er wel iets anders uitzien. Evengoed gaan we samen heerlijk zingen, dansen en muziek maken.

5 januari

Dreumesen 9.00 tot 9.45

Peuters 10.00 tot 10.45

Bij Jac Danst aan de Buitenvest 96 in Bergen op Zoom.

Aan deze les zijn geen kosten verbonden.

 

12 januari 2018: start nieuwe cursus

Sneeuwvlokken die vallen als het winter is, en de bloembolletjes die opkomen in de lente. Van renkriebels met Dikkie Dik, verstoppende muisjes en eieren zoeken in de wei. Met deze themas gaan we aan de gang met onze liedjes en instrumenten. Kom je ook mee doen?

Lesdata:

12, 19, 26 januari, 2, 9 en 23 februari, 2, 9, 16 en 23 maart.

10 lessen kosten €75,-

Ik deel de kinderen in op ontwikkelingsleeftijd. De dreumesgroep bestaat uit kinderen van 1 jaar tot ongeveer 2,5 jaar. De peutergroep is speciaal voor kinderen van 2,5 jaar tot 4 jaar. Ik probeer altijd zoveel mogelijk evenwicht in de groepen te brengen zodat de ontwikkeling van jouw kleintje goed aansluit bij de activiteiten die we ondernemen.

Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Let op! Ik heb maar plaat voor tien kinderen per groep. Is de groep vol dan kom je op de wachtlijst. Als er voldoende extra aanmeldingen zijn dan maak ik een extra groep.

Comments are closed.