Seizoen 2018/2019 – we zijn gestart!

Welkom 2018/2019

Welkom in het nieuwe schoolseizoen en welkom op mijn website! Het was zo druk vorig seizoen dat ik niet eens tijd heb gehad om mijn website voldoende bij te houden. Gelukkig was het druk met vooral veel leuke dingen!

Nieuwe functie!

Zo kreeg ik vlak voor de zomer te horen dat ik na de sollicitatie procedure bij Harmonie Eendracht Maakt Macht als laatste kandidaat overbleef en ik nu dus van interim dirigent gepromoveerd ben naar de vaste dirigent van dit mooie orkest. We hebben er zelfs al de eerste

EMM tijdens hun Op-nieuw Ravelijn Concert in juni 2018 – Foto Corné de Weert

prachtige concerten opzitten. Zo hadden we meteen een groots concert op het nieuwe Ravelijn voor de boeg. Het was mooi weer, fijn publiek en een prachtige setting.

Klap eens in je handjes

Natuurlijk ga ik ook weer beginnen met “Klap eens in je handjes”. Ik heb er weer zoveel zin in! Zoveel zelfs dat ik (bij gebrek aan mijn eigen peuterzwemlessen in de Schelp) een extra dag inlas om de cursus te geven.

Dus nu is het ook mogelijk om op donderdag muziek te maken met je kleintje! Hoe fijn! Het is wel zo, dat ik voor zowel de vrijdag als de donderdag voldoende leerlingen nodig heb. Bij te kleine groepen is het minder leuk, en daarbij worden dan voor mij de huurkosten te hoog. Dus vraag al je vriendenmoeders en vaders of ze ook interesse hebben, nodig ze uit voor mijn Facebook pagina en deel mijn site. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Geef je op met het Inschrijfformulier! Ik hoop je snel te zien!

Comments are closed.