Linten dansen

Extra les Klap een in je handjes: Fotosessie

Op 11 juli geef ik een extra les Klap eens in je handjes. Er zal die ochtend een fotograaf aanwezig zijn om prachtige foto’s te maken die ik ga gebruiken voor deze site en voor mijn nieuwe flyer.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze les!
Inschrijfformulier!

Deze les is gratis toegankelijk, let er wel op dat je door deel te nemen aan deze les automatisch toestemming geeft voor het laten maken van foto’s tijdens de les. En dat ik toestemming heb om deze te gebruiken op Facebook, de website en voor de nieuwe flyer!

De fotograaf

Corné de Weert komt deze dag foto’s maken. Als vader van 2, binnenkort 3 kinderen, maakt hij graag prachtige foto’s van kindjes, maar ook voor andere gelegenheden kun je zeer goed bij hem terecht! Zo maakte hij op Hemelvaartsdag prachtige foto’s van het “Op de T festival”. Ik ben fan!

Kijk vooral eens op zijn site:  www.cornedeweert.nl
Doe je mee?

Comments are closed.