Muziekinstrumenten muziek op schoot klap eens in je handjes

Eindelijk! Muziek voor de allerkleinsten in Bergen op Zoom!

Al jaren loop ik met het idee rond om een muziekcursus te starten voor de allerkleinsten. Voor baby’s, dreumesen en peuters tot vier jaar . Een cursus waarin muziek maken en bewegen centraal staat.

Maar steeds durfde ik niet zo goed. Ik kon allerlei redenen voor mezelf bedenken waarom ik het niet zou kunnen, of waarom mensen bij mij toch geen lessen zouden boeken. En de vraag is natuurlijk of dat reëel gedachten zijn of angsten die er misschien wel helemaal niet toe doen!

Drie jaar geleden verving ik al eens deze lessen voor een collega en ik vond dat zo leuk om te doen. En de reacties van de ouders waren erg positief.

Dus wat houd me tegen?

Nu in ieder geval niets meer!

Klap eens in je handjes

Ik heb een prachtige lokatie gevonden waar ik deze lessen mag gaan verzorgen, namelijk bij Jac Danst! Een prachtige lokatie met een fijne grote dansvloer waar we helemaal onze gang kunnen gaan.

Zaal Jac Danst 2

De lessen gaan in eerste instantie plaatsvinden op vrijdagochtend (bij veel animo ga ik natuurlijk kijken of er meer opties zijn).

Muziek op Schoot

Voor de dreumesen (van 1 tot ongeveer 2,5) zal de les zijn van 9.00-9.45 en voor de peuters (van 2,5 tot 4) van 9.45-10.30.

Kosten? Voor de eerste cursus €67,50 voor 9 lessen

Data:

12 mei (start), 19 mei

26 mei geen les (dag na hemelvaart)

2, 9, 16, 23 en 30 juni

7 en 14 juli (afsluiting)

De volgende cursussen zullen uit tien of meer lessen gaan bestaan (afhankelijk van de vakanties en dergelijke) maar met een start na de meivakantie is het seizoen niet meer lang genoeg. En eigenlijk wil ik niet tot september wachten 😉

Dus nu ga ik druk aan de slag om alle pr in gang te zetten… Inschrijfformulieren, site up daten en materialen aanschaffen.

Voordat het zover is, kunnen jullie mij natuurlijk helpen! Deel deze blog of mijn facebookpagina Klap eens in je handjes met andere ouders. En mailen kan natuurlijk ook!! Want met een leuke groep beginnen is toch het leukst.

Lieve groet,

Inge

Comments are closed.