inge verbraak hoera

Update juni 2020

Wat een rare tijd is het nu! Was ik in februari/maart nog heerlijk aan het lesgeven, ineens hield dat op. Geen lessen meer, geen repetities, thuisonderwijs geven aan de belhamels vanwege Corona. Gelukkig lijkt er nu zicht op een beetje meer normale situatie.

Voor het dirigeren, lesgeven en Muziek op Schoot heeft het nogal veel consequenties gehad. Ik heb naar aanleiding van alle maatregelen dan ook helaas moeten besluiten om dit seizoen geen cursus Klap eens in je handjes meer te organiseren. Er zijn wel mogelijkheden, maar die zijn heel erg beperkt. Daarbij is er echt nog een verbod op binnen zingen met groepen waar volwassenen bij zijn, dus ik loop daar in de organisatie van mijn cursus erg tegenaan.

Heeft Inge Verbraak dan helemaal geen plannen? Zeker wel! Ik ben mooie programma’s aan het schrijven voor mijn orkest (Excuses voor de verouderde site 😉 ).En daarnaast ben ik in deze tijd toevallig wel geslaagd voor de opleiding Muziek op Schoot. Ik mag me na een jaar hard zwoegen eindelijk gediplomeerd noemen. Dit wil ik heel graag met jullie vieren!

Ik broed nog op een mooie buitenlocatie waar we samen een muzikale Muziek op Schoot activiteit kunnen doen. Op een veilige anderhalve meter afstand, dat zeker.

En natuurlijk ga ik alles op alles zetten om in september weer met een mooie najaarscursus te starten! Wil je je daar alvast voor opgeven? Of wil je graag op de mailinglijst zodat je altijd op de hoogte bent van leuke activiteiten? Vul het inschrijfformulierin en ik houd je op de hoogte! Tot de volgende Corona update!

Liefs Inge

Geef een reactie

Your email will not be published. Name and Email fields are required.